فرانکفورت  با جمعیت ۶۹۱٬۵۱۸ نفر، بزرگ‌ترین شهر ایالت هسن در آلمان است، با وجودی که پایتخت ایالت به شمار نمی‌رود. فرانکفورت همچنین بعد از برلین، هامبورگ، مونیخ و کلن پنجمین شهر بزرگ آلمان است. فرانکفورت با داشتن آسمان‌خراش‌های متعدد شناخته شده‌است و با وجود بورس سهام آلمان و شرکت‌های مالی متعدد، مرکز مالی و بازرگانی آلمان به شمار می‌رود. در ضمن این شهر میزبان بسیاری از نمایشگاه‌های بین‌المللی معتبر همچون نمایشگاه‌ بین‌المللی اتومبیل فرانکفورت و نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت می‌باشد. فرانکفورت با قرارگیری در امتداد رودخانه‌ٔ ماین، داشتن پرترددترین فرودگاه آلمان و محل اتصال چندین آزادراه آلمان، یکی از اصلی‌ترین مبادی حمل و نقل در آلمان است.

فرانکفورت امروزه یکی از ثروتمندترین مراکز اروپا و مرکز فرهنگ، ادبیات و همچنین بانکها است. فرانکفورت با حومه‌اش راین-ماین، بعد از راین-روهر بزرگ‌ترین مرکز حومه‌ای آلمان به شمار می‌رود.

فرانکفورت قرارگاه بانک مرکزی اروپا و مهم‌ترین شهر اقتصادی قاره اروپا است. این شهر همچنین به دلیل دارا بودن نمایشگاه در جهان شهرت پیدا کرده‌است. در عین حال یکی از بزرگ‌ترین مناطق حمل و نقل اروپا نیز است. موقعیت مرکزی فرانکفورت در اروپا نیز باعث رشد فرودگاه فرانکفورت نیز شده‌است.

بدون همتا در کل اروپا، آسمانخراش‌های فرانکفورت نیز هستند که به Frankfurter Skyline شهرت یافته‌اند.

دانشگاه گوته فرانکفورت به نام گوته نام‌گذاری شده و فرانکفورت از این گذشته دارای یک دانشسرای عالی صنعتی، دانشگاه هنر های تجسمی (اشتدل)، دانشگاه فلسفه و الهیات، دانشگاه موسیقی و هنرهای نمایشی و مدرسه بین‌المللی اقتصاد و مدیریت نیز است.

این شهر محل تولد معروف‌ترین نویسنده‌ی آلمانی یعنی گوته و محلی برای دیدن و حس کردن تلفیق زیبایی‌های زندگی سنتی و مدرن است.

اقامت در این شهر آلمانی می تواند آرزوی بسیاری از کسانی باشد که عاشق مدرنیته هستند. فرانکفورت به عنوان شهری شاهنشاهی در آلمان شناخته می شود که بر روی رودخانه ی ماین آلمان قرار گرفته است. جالب است بدانید که فرانکفورت به عنوان مهم ترین مرکز تجاری و اقتصادی قاره ی اروپا نیز به شمار می رود. فرانکفورت از گذشته های دور یکی از اصلی ترین مقصدهای گردشگری آن هم از نوع متنوعش در اروپا و در جهان به حساب می آمده است. رویداد های بزرگی همچون: نمایشگاه کتاب فرانکفورت، برگزاری فستیوال های هنری و… از جمله مواردی است که باعث می گردد فرانکفورت شهری محبوب، شلوغ و پر بازدید شود. اگر به فرانکفورت رفتید حتما به مرکز شهر قدیمی فرانکفورت، خانه و موزه ی گوته، موزه تاریخ طبیعی زنکنبرگ، شهر هنر، خانه ی قدیمی اپرا، کلیسای جامع سنت بارتیملو و….. یک عالمه جاذبه ی دیگر که همگی در فرانکفورت جمع شده اند، سر بزنید.

حقایقی درباره فرانکفورت:

۱. فرانکفورت در لیست باکیفیت‌ترین شهرهای جهان برای زندگی، رتبه هفتم را به دست آورده است.

۲. فرانکفورت یکی از مهم‌ترین شهرهای آلمان در زمینه اقتصاد است و بسیاری از کسب و کارها در این شهر شکل گرفته است.

۳. یوهان فیلیپ رایس، فیزیک‌دان آلمانی، میکروفون و تلفن حقیقی را که امروز استفاده می‌شود، اختراع کرد. اولین جمله‌ای که رایس از طریق تلفن به فرانکفورت مخابره کرد، این جمله بود: «اسب‌ها سالاد خیار نمی‌خوردند!»

۴. دلیل اینکه رایس این جمله بی‌مفهوم را برای گفتن انتخاب کرد، این است که تلفظ این عبارت در زبان آلمانی سخت است و او می‌خواست ثابت کند که کیفیت صدای منتقل‌شده در حد قابل قبولی است.

۵. تلفن رایس هیچ‌گاه به مراحل تکمیلی نرسید و سرانجام گراهام بل تحقیقات او را تکمیل کرد.

۶. امپراتوری روم مقدس از اخیر قرون‌وسطی تا اوایل دهه ۱۸۰۰، چیزی حدود ده قرن آلمان، اتریش، سوئیس و بلژیک را اشغال کرد. در سال ۱۳۵۶ فرانکفورت به مقری برای انتخاب امپراتوری‌ها انتخاب شد و از این تاریخ به بعد تمام امپراتورهای جدید در این شهر برگزیده می‌شدند.

۷. فرانکفورت طبیعتی بسیار زیبا دارد و در دل این شهر جنگل عظیمی قرار گرفته است.«استادوالت» (Stadtwald) یا جنگل شهری، مساحتی برابر با ۳۸۶۶ هکتار دارد و به‌عنوان بزرگ‌ترین جنگل داخل شهر جهان شناخته می‌شود.

۸. بر اساس برخی از اسناد و روایات، نام فرانکفورت از امپراتوری شارلمانی، با نام «فرانکوود» یا فورد فرانکس آمده است. این امپراتور در سال ۷۹۴ زندگی می‌کرد. البته باید به این موضوع اشاره کرد که قبل از این تاریخ هم مردمانی در این منطقه زندگی می‌کردند.

۹. یکی از بلندترین آسمان‌خراش‌های آلمان، «برج کومرتس بانک» است که ۲۵۸ متر است و کاربرد اداری تجاری دارد. ارتفاع این برج برابر با مجموع ارتفاع قد ۵۲ زرافه است.

۱۰. برج کومرتس بانک در سال ۱۹۹۷ تأسیس شد و امروز این بانک به‌عنوان دومین بانک بزرگ آلمان به شمار می‌رود.

۱۱. فرانکفورت در طول جنگ جهانی دوم، آسیب‌های جدید دید و خانه اپرا قدیمی این شهر به‌صورت کلی ویران شد. همت ملی برای احیای این بنا باعث شد تا در سال ۱۹۸۰ خانه اپرای قدیمی فرانکفورت به‌صورت کامل بازسازی شود و امروزه هم به‌عنوان یک مرکز فرهنگی مهم شناخته می‌شود.

۱۲. به دلیل وضعیت اقتصادی مناسب فرانکفورت، در سال‌های اخیر میزان مهاجرت به این شهر افزایش پیداکرده است. بر اساس آمار بیش از ۲۸ درصد از ساکنین فرانکفورت را مهاجرین خارجی تشکیل می‌دهند.

۱۳. در جنگ جهانی دوم، نیمی از کارکنان باغ‌وحش بزرگ فرانکفورت را سربازان تشکیل می‌دادند. در روزهای بمباران، سربازها و مسئول باغ‌وحش، «دکتر استین باکر» در باغ‌وحش از حیوانات مراقبت می‌کردند.

۱۴. حیوانات در قفس خود می‌ماندند و کارکنان در پناهگاه مخصوص بودند تا در صورت هرگونه بمباران آسیبی به کسی نرسد و کارکنان زمان انتقال حیوانات به پناهگاه را داشته باشند.

۱۵. در سال ۱۹۴۴ بمبی به ساختمان باغ‌وحش برخورد کرد و باعث تخریب نیمی از بنا شد. در این میان حیوانات از باغ‌وحش فرار کرده و به خیابان‌ها رفتند. در این اتفاق عجیب، حیوانات به برخی از شهروندان آسیب رساندند.

۱۴. حیوانات در قفس خود می‌ماندند و کارکنان در پناهگاه مخصوص بودند تا در صورت هرگونه بمباران آسیبی به کسی نرسد و کارکنان زمان انتقال حیوانات به پناهگاه را داشته باشند.

۱۵. در سال ۱۹۴۴ بمبی به ساختمان باغ‌وحش برخورد کرد و باعث تخریب نیمی از بنا شد. در این میان حیوانات از باغ‌وحش فرار کرده و به خیابان‌ها رفتند. در این اتفاق عجیب، حیوانات به برخی از شهروندان آسیب رساندند.

۱۸. چهارمین فرودگاه بزرگ اروپا و بزرگ‌ترین فرودگاه آلمان، در فرانکفورت قرار دارد.

۱۹. فرودگاه فرانکفورت بیش از ۷۵ هزار کارمند دارد و سالانه بیش از ۶۰ میلیون مسافر از این فرودگاه سفر می‌کنند. در طول سال بیش از ۴۶۰ هزار پرواز از فرودگاه فرانکفورت انجام شده و بیش از ۲ میلیون تن بار هم جابه‌جا می‌شود.

۲۰. فرانکفورت به شهر نمایشگاه‌ها مشهور است! سالانه بیش از ۳۰ نمایشگاه صنعتی در این شهر برگزار می‌شود. از دیگر نمایشگاه‌های دایر در شهر فرانکفورت می‌توانیم به نمایشگاه خودرو، کتاب و موسیقی اشاره کنیم که این رویدادها بازتابی جهانی دارد و سالانه میلیون‌ها توریست برای بازدید از آن‌ها به فرانکفورت سفر می‌کنند.

مؤثرترین و کارآفرینان، خستگی را به عنوان قاتل موفقیت آمیز نشان می دهند، به همین دلیل آنها مطمئن هستند که هرگز خسته نمی شوند. و آنها با خوشحالی ساعت های بی پایان کار می کنند و کاری را که دوست دارند انجام می دهند. آنها عادت کرده اند که در مورد همه چیز در زندگی و در حوزه کاری خود، باز و کنجکاو باشند. “الیوس اسمیت ، بنیانگذار و مدیرعامل